Κυκλοφορία βινυλίου “Κι αγάπη πάλι θα καλεί”

Τα Διάφανα Κρίνα μπορεί να διαλύθηκαν τον Ιούνιο του 2009, αλλά εκτός από το βάρος της απουσίας τους, άφησαν πίσω τους και μία εκκρεμότητα.

Αυτό το κενό έρχονται να καλύψουν οι B-otherside records & Labyrinth of Thoughts Records οι οποίες αξιολόγησαν και το γεγονός πως αποτελεί μία από τις πιο ηλεκτρικές εκφάνσεις, της 18χρονης πορείας της μπάντας, η οποία έστρεψε το μουσικό της βλέμμα προς τους 2 πρώτους της δίσκους, δημιουργώντας ένα από τα πιο όμορφα έργα της.

Με τα λόγια της ίδιας της μπάντας:
To «Κι η αγάπη πάλι θα καλεί» περιέχει 12 τραγούδια σε σύνθεση των Διάφανων Κρίνων και στίχους των Θάνου Ανεστόπουλου, Παντελή Ροδοστόγλου, συν ένα σε στίχους του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη. Ισορροπούν μεταξύ ενός βαθύ λυρισμού και μιας ασυγκράτητης και ατόφιας ηλεκτρικής ενέργειας, με στίχους που αφηγούνται ιστορίες οι οποίες έλκουν την καταγωγή τους απ΄τη βαθιά πεποίθηση πως η άϋλη ομορφιά της μουσικής, η δύναμη του λόγου και η μυστική ροή της αγάπης είναι τα πράγματα εκείνα που μας βοηθούν να συνειδητοποιούμε πως διερχόμαστε μέσα από κάτι και όχι μέσα απ’ το τίποτα.

Η κυκλοφορία, αναλυτικά:

  • Διπλό LP 150 gr
  • 500 αριθμημένες κόπιες
  • Οι πρώτες 200 σε διάφανο βινύλιο. Oι υπόλοιπες 300, σε μαύρο βινύλιο.
  • Eξώφυλλο gatefold με διπλή ράχη και άνοιγμα φακέλου από την εσωτερική μεριά
  • Έγχρωμο 8σέλιδο ένθετο

Ημερομηνιά κυκλοφορίας : 28/5/2012
Αγορά Διάφανου Βινυλίου από το Mailorder

Αγορά Μαύρου Βινυλίου από το Mailorder