νέος δίσκος από τα Κρίνα

Τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ επιστρέφουν στη δισκογραφία με τον έκτο μεγάλο τους δίσκο. Ό τίτλος είναι “κι η αγάπη πάλι θα καλεί” και  κυκλοφορεί ήδη ανάμεσα μας.

το εξώφυλλο του νέου δίσκου

Το “κι η αγάπη πάλι θα καλεί”  περιέχει 12 τραγούδια (σε σύνθεση των ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ και στίχους των Θάνου Ανεστόπουλου, Παντελή Ροδοστόγλου, συν ένα στίχο του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη) που ισορροπούν μεταξύ ενός βαθύ λυρισμού και μιας ασυγκράτητης και ατόφιας ηλεκτρικής ενέργειας, με στίχους που αφηγούνται ιστορίες οι οποίες έλκουν την καταγωγή τους απ΄τη βαθιά πεποίθηση πως η άϋλη  ομορφιά της μουσικής, η δύναμη του λόγου και η μυστική ροή της αγάπης είναι τα πράγματα εκείνα που μας βοηθούν να συνειδητοποιούμε πως διερχόμαστε μέσα από κάτι και όχι μεσα απ’ το τίποτα.

Ηχογραφήθηκε στο studio SIERRA για λογαριασμό της ROLL OUT VISION SERVICES με παραγωγό τον Χρυσόστομο Μουράτογλου, και σε διανομή SONY BMG.

Δείτε το video από τις ηχογραφήσεις στο SIERRA με κλικ στο Play παρακάτω, για να πάρετε μια γεύση από το νέο δίσκο (για ομαλή αναπαραγωγή, κάντε κλικ και περιμένετε να φορτώσει ο απαραίτητος όγκος δεδομένων).

Download

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ ανακοινώνουν σε πρώτη φάση τις παρακάτω συναυλίες:

Σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσει δεκαπενθήμερη περιοδεία (αρχές Απριλίου 2009) σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μέσω του site εν καιρώ.